El portaveu de BLOC-Compromís a Orpesa, Josep Lluis Romero, denúncia que la redacció del projecte no està elaborada quan es va adjudicar la seua redacció fa més de cinc anys i havia de fer-se en només 18 mesos

Romero eleva preguntes al Congrés a través del diputat de Compromís, Joan Baldoví, i pregunta quina previsió té El Govern per a executar la duplicació de la carretera en el terme d’Orpesa.

El portaveu de BLOC-Compromís en l’Ajuntament d’Orpesa, Josep Lluis Romero ha traslladat al Congrés una bateria de preguntes sobre l’estat del projecte de duplicació de la N-340 en el terme municipal d’Orpesa a causa del “inexplicable retard en un projecte vital per a la seguretat viària dels nostres veïns i visitants”, explica.

Per aquest motiu, des de BLOC-Compromís d’Orpesa s’ha remés al diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, perquè reclame explicacions sobre “com és possible que els documents de la duplicació de la N-340 entre Castelló i Orpesa no estiguen elaborats si el termini no havia d’excedir els 18 mesos i es va adjudicar la redacció entre 2007 i 2008?

Des de BLOC-Compromís d’Orpesa recorden que el projecte constructiu dels 6,2 quilòmetres de la variant d’Orpesa segueix en redacció. Per això, Baldoví també requerirà a Foment i al Govern que detalle “quina previsió té el Govern per a executar la duplicació de la carrera nacional entre Castelló i Orpesa”.