El portaveu de Compromís en el consistori subratlla que dels 17 milions de romanent disponibles a principis d’any ja només queden 5,3 per al segon semestre de l’any

Romero estaca que el pressupost de 2014 era de 20,3 milions però ja s’han gastat més de 32 milions

“La suposadament modèlica situació econòmica d’Orpesa, que va començar l’any amb un romanent de 17 milions d’euros, corre el risc de perdre’s degut a la nefasta gestió del PP, ja que del romanent, en a penes mitjà any ja només queden 5,3 milions per a tot el segon semestre de l’any”. Així ho ha manifestat el portaveu de BLOC- Compromís, Josep Lluis Romero, en el ple de hui, on ha posat sobre la taula un informe del departament d’Intervenció del consistori en què s’advertix que “la corporació Local haurà d’adoptar mesures perquè al tancament de l’exercici 2014 es complisca l’estabilitat pressupostària ii la regla del gasto”.

L’advertència d’Intervenció ve motivada per la “sorprenent rapidesa amb què l’equip de Govern del PP s’ha liquidat més de tres quarts del romanent en menys de mig any”, diu Romero.

A més, ha advertit el portaveu de BLOC-Compromís en el ple, “el pressupost per al 2014 era de 20,3 milions d’euros i, actualment, el nivell de gastos de l’exercici ja ha superat els 32 milions”. Per a Romero, “si no es controlen els gastos quan es tenen recursos, com passava al principi de l’exercici, el PP pot portar a l’Ajuntament en pocs mesos a una situació econòmica insostenible”: