La portaveu de Compromís és felicita per aconseguir “la rebaixa dels entrades, per a evitar que els festes seguixen només per a privilegiats”

Marta Rubio exigix Dimas Albert que explique els criteris que ha seguit per a contractar María del Monte

La portaveu de Compromís en l’Ajuntament d’Orpesa, Marta Rubio, ha anunciat hui que el PP ha decidit canviar la proposta inicial de cobrar 20 euros d’entrada anticipada i 25 euros en taquilla a 10 euros i 15 en taquilla. “La baixada, que és fruit de la denúncia publica de Compromís i evita que les festes siguen només per a privilegiats, demostra no obstant això, la total improvisació del regidor de Festes, Dimas Albert, que no té cap criteri per a posar preu a les actuacions que contracta “.
Així mateix, Marta Rubio ha reclamat a Dimas Albert que done explicacions sobre els motius “que li han portat a contractar María del Monte en les pròximes festes, si ha sigut per demanda social o pel criteri del del senyor Dimas, que aspira a convertir Orpesa en la capital de cobla”.  Rubio, que ha formulat estes preguntes en el ple ha lamentat que l’edil de Festes “no haja sigut capaç d’explicar i donar comptes de la seua gestió, deixant que el Regidor d’Urbanisme defenga una gestió que no és de la seua competència”.
La portaveu de Compromís també li ha manifestat al PP que la rebaixa a 200 entrades (que inicialment eren 300 ) no és prou, que té perquè tindre el PP 200 entrades per a donar-les a “amiguets”. Per a Compromís. no han d’existir invitacions. “Cada veí o visitant que vullga assistir que passe per taquilla i pague”. Rubio ha reclamat tindre accés a la relació dels persones que assistiran com a invitats.