Els regidors de Compromís Marta Rubio i Josep Lluís Romero van rebutjar frontalment el pacte suscrit entre el Partit Popular i SSPO pel que la regidora Arantxa Martínez rebrà un salari fixe i l’alcalde Rafael Albert s’assegura la majoria absoluta.

En el plenari del dijous 16 de març es va aprovar, amb els vots a favor de PP i SSPO, la retribució a temps parcial de la regidora de SSPO Arantxa Martínez que, a partir d’ara, cobrarà un sou de 1.500 € bruts per 50 hores de treball al mes.

Des de Comprmís volem donar l’enhorabona al senyor Albert perquè per fi ha aconseguit aqueixa majoria absoluta que tant trobava a faltar i que les urnes li van negar. També volem donar l’enhorabona a Arantxa per aquest nou impuls a les millores laborals, pel qual cobrarà 1.500 € al mes. A partir d’ara, i gràcies al vot de SSPO, el PP torna a tenir via lliure per a governar amb poder absolut, com sempre ha fet.

SSPO ha passat de fer una oposició ferotge al PP a anar de la mà en totes les votacions. Van aplegar a l’ajuntament demanant canvi i renovació i han acabat facilitant el govern d’aquells que tant van criticar venent el seu vot i el dels seus votants a canvi d’una retribució que acabarem pagant entre tots.

Manifestem el nostre absolut rebuig a aquest pacte, que suposa una forma de sustentar el continuísme polític del PP.

Decret del plurilingüisme

I mentre a les escoles diuen sí al decret de plurilingüisme… a Orpesa, el Partit Popular i Ciudadanos s’encaboten en anar en contra del sentit majoritari de les escoles valencianes i es posicionen en contra de un decret que potencia l’ensenyament en valencià, castellà i anglès per igual amb l’objectiu de que els alumnes acaben el seu ensenyament amb les millors competències en les tres llengües. La regidora d’Educació del PP, Sonia Bellés i la portaveu de Ciudadanos Araceli de Moya, diuen que el decret “margina” i “coarta la llibertat d’elecció dels pares”. En Compromís tenim molt clar que qui ha de decidir és el centre. I ja han decidit. Una vegada més, PP i Ciudadanos els cega la seua ideologia.