Vídeo del plenari del 11/05/2017

Compartim el vídeo del plenari municipal del 11/05/2017 on es va tractar una modificació de crèdits per a la nova piscina i dos mocions de Compromís per a rebutjar els pressupostos Generals de 2017 i defensar el dret civil valencià.

Adjuntem el vídeo del plenari municipal del 11/05/2017. En primer lloc teniu intervenció del regidor Josep Lluís Romero sobre la construcció de la piscina (04′ 08”) i la rèplica (12′ 04”). Romero defensa un projecte viable econòmicament per a garantir el futur de la piscina i evitar així que el projecte acabe com els anterior intents del PP de fer una macro piscina, tots ells fallits.

Josep Lluís Romero explica la moció de Compromís per a mostrar el rebuig municipal als pressupostos Generals de 2017 i critica la marginació del País Valencià (19′ 26”) i la rèplica (31′ 09”). La regidora Marta Rubio defensa la proposta de Compromís per a recolzar el dret civil valencià (1h 04′ 14”).


Adjuntamos el vídeo del pleno municipal del 11/05/2017. En primer lugar tenéis intervención del concejal Josep Lluís Romero sobre la construcción de la piscina (04′ 08”) y la réplica (12′ 04”). Romero defiende un proyecto viable económicamente para garantizar el futuro de la piscina y evitar así que el proyecto termine como los anteriores intentos del PP de hacer una macro piscina, todos ellos fallidos.

Josep Lluís Romero explica la moción de Compromís para mostrar el rechazo municipal a los presupuestos Generales de 2017 y critica la marginación del País Valenciano (19′ 26”) y la réplica (31′ 09”). La concejala Marta Rubio defiende la propuesta de Compromís para apoyar el derecho civil valenciano (1h 04′ 14”).

 


Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *