Vídeo del plenari del 15/01/2018

Compartim el vídeo del plenari municipal ordinari del 15/01/2018 on Compromís es va oposar de nou a l’ordenança que van aprovar PP i PSPV per a bonificar l’IBI a només a hotels i càmpings.

El regidor Josep Lluís Romero defensa la posició de Compromís durant el debat de la desestimació del recurs presentat per Marina d’Or després de que el plenari rebutjara en març de 2017 una bonificació del 50% del IBI en els hotels. Intervenció (12′ 47”) i rèplica (21′ 02”).

Romero torna a intervindre en el debat de la proposta de desestimació del recurs de reposició presentat per Marina d’Or a la desestimació del 50% del ICIO per l’ampliació de piscina i locals comercials de l’hotel Gran Duque. Intervenció (31′ 45”). El batlle es va enfadar com un xiquet (35′ 20”) i no va donar la paraula a Josep Lluís Romero per rebatre els seus arguments.


El concejal Josep Lluís Romero defiende la posición de Compromís durante el debate de la desestimación del recurso presentado por Marina d’Or después de que el pleno rechazara en marzo de 2017 una bonificación del 50% del IBI en los hoteles. Intervención (12′ 47”) y réplica (21′ 02”).

Romero vuelve a intervenir en el debate de la propuesta de desestimación del recurso presentado por Marina d’Or a la desestimación del 50% del ICIO por la ampliación de piscina y locales comerciales del hotel Gran Duque. Intervención (31′ 45”). El alcalde se enfadó como un niño (35′ 20”) y no dio la palabra a Josep Lluís Romero para rebatir sus argumentos.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *