Vídeo del plenari del 16/01/2018

Compartim el vídeo del plenari municipal extraordinari del 16/01/2018 en el que es va tractar el recurs reposició de la funcionaria Cristina Agustí Matutano i una modificació del PGOU que afecta l’edifici Bernat

Josep Lluís Romero defensa la posició de Compromís en relació a la desestimació del recurs que va presentar la funcionaria Cristina Agustí Matutano contra la modificació de llocs de treball a la plantilla municipal. Intervenció (9′ 10”) i rèplica (33′ 04”).

El portaveu adjunt Josep Lluís Romero defensa la posició de Compromís durant en la modificació del Pla General que afecta l’edifici Bernat. Debat de la esmena de Compromís per a demanar responsabilitats per l’anul·lació de la llicència del Bernat (38′ 10″). Primera intervenció (56′ 18”) i rèplica (1h 14′ 02”).

————————————–

Josep Lluís Romero defiende la posición de Compromís en relación a la desestimación del recurso que presentó la funcionaria Cristina Agustí Matutano contra la modificación de puestos de trabajo en la plantilla municipal. Intervención (9′ 05”) y réplica (33′ 04”).

El portavoz adjunto Josep Lluís Romero defiende la posición de Compromís durante en la modificación del Plan General que afecta el edificio Bernat. Debate de la enmienda de Compromís para pedir responsabilidades por la anulación de la licencia de Bernat (38’13”). Primera intervención (56′ 18”) y réplica (1h 14′ 02”).

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *