Romero diu que la falta d’enteniment de PP i Sí se Puede els ha portat a cometre “un error majúscul”

Josep Lluís Romero ha demanat explicacions per les males formes de la convocatòria ja que ens ha deixat sense pràcticament temps d’estudiar una proposta molt densa i tècnica

Tot i les advertències de Compromís, s’ha passat a la votació en el següent resultat: a favor PP 6 vots, en contra PSPV 2, Compromís 2 i 1 Ciutadans en un total de 5 vots i l’abstenció de l’expodemita Arantxa Martínez 1 vot

El portaveu adjunt de Compromís, Josep Lluís Romero, s’ha mostrat sorprès del ridícul majúscul que ha comés el PP d’Orpesa en el plenari d’aquest matí. Ens han convocat a un plenari extraordinari a les 14.00h donant-nos la documentació a les 11.00 h, un temps molt curt atès el volum de la documentació que es tenia que aprovar. Es tractava d’un conveni d’aplaçament de pagaments de la Comercializadora Mediterránea de Viviendas (Comervi) de Marina d’Or que ens proposava pagar el deute de 2.778.316 euros que tenen amb el consistori en 7 anys.

Romero ha demanat explicacions al batlle Rafael Albert per les males formes de la convocatòria ja que ens ha deixat sense pràcticament temps d’estudiar una proposta molt densa i tècnica. Aquest fet ha provocat el nostre vot en contra de la urgència i de la proposta. Aquest negativa ha sigut en resposta a les males formes habituals del batlle que ens ha dit d’ara en endavant no ens avisarien telefònicament en antelació dels propers plenaris extraordinaris.

El portaveu adjunt de Compromís ha advertit el PP i l’expodemita Arantxa Martínez en els seus dos torns de paraula que era necessari que la proposta presentada al plenari s’havia d’aprovar per majoria absoluta i no per majoria simple. El costum d’Arantxa Martínez és abstenir-se per deixar el PP en majoria amb al vot de qualitat del batlle Albert pensant-se que tots els orpesins són idiotes i no sàpiguen que té un pacte amb el PP que els dóna la majoria des de que els populars li va posar un sou de 1.500 euros al mes en 14 pagues.

Tot i les advertències de Compromís, s’ha passat a la votació en el següent resultat: a favor PP 6 vots, en contra PSPV 2, Compromís 2 i  Ciutadans 1 en un total de 5 vots i l’abstenció de l’expodemita Arantxa Martínez 1 vot. Lògicament, la proposta ha sigut rebutjada per no arribar a la majoria absoluta de 7 vots per l’abstenció de Sí Se Puede (o SÍ Se Pudo). Per a Romero, resulta increïble el baix nivell de d’incapacitat del batlle Albert que no es llegeix les propostes d’acord que du al plenari i no dir-li a la seua sòcia expodemita que ha de votar a favor perquè isquen endavant les propostes que presenta, més encara quan algun mitjà de comunicació denomina el batlle d’Orpesa com la “calculadora humana”, a la que avui li han falta piles.

Josep Lluís Romero ha recordat al batlle Albert que l’autor anglès Laurence J. Peter, en el seu llibre “El principi de Peter”, diu que “tot ésser humà tendeix a ascendir fins arribar al nivell de la seua incompetència; i que, una vegada assolit, l’ésser humà es dedica a fer actuacions per dissimular el seu nou estatuts de incompetència”.

Arxivat en: General

Comentaris

  1. A las Barricadas diu:

    Plas, Plas. No hay más que decir Señoría.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *