Vídeo del plenari del 07/05/2018

Compartim el vídeo del plenari municipal extraordinari del 07/05/2018 on Ciudadanos va aprovar junt al PP el pla de pagaments proposat per Comervi (Marina d’Or) per a fer front al seu deute municipal, després d’haver-lo rebutjat la setmana anterior.

Josep Lluís Romero defensa la posició de Compromís en relació al pla de pagaments de Comervi (Marina d’Or) i la petició d’un segon plenari que va fer Ciudadanos, després d’haver votat en contra d’aquest acord la setmana anterior. Invervenció (8′ 36”) i rèplica (24′ 46”).

————————————–

Josep Lluís Romero defiende la posición de Compromís en relación al plan de pagos de Comervi (Marina d’Or) i la petición de un segundo pleno que hizo Ciudadanos, después de haber votado en contra de este acuerdo la semana anterior. Intervención (8′ 36”) y réplica (24′ 46”).

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *