Plenari per a pagar els 1’5 milions d’euros de la sentència de l’edifici Bernat

La setmana que ve se celebrarà el plenari de l’Ajuntament d’Orpesa per a pagar 1.590.600 euros per l’edifici Bernat. “La sentència (per la qual paguem la indemnització) deixa clar que no es tractava de diferències de criteris en la interpretació de les normes, la qual cosa haguera pogut justificar, fins a cert punt, l’error. Es tracta d’una deliberada, clamorosa, basta i grollera infracció de la normativa aplicable, que tan sols amb benevolència pot qualificar-se com a conducta dolosa o culposa i greument negligent, en haver-se omès conscient la ubicació de la zona verda i l’omissió de la restricció de distàncies mínimes que el PGOU d’Orpesa imposa respecte de la separació d’edificis”, va recalcar el regidor de Compromís Josep Lluís Romero. Per això, Romero va dir que “en pagar-se dels diners dels vostres impostos considere que serà un ple interessant per assistir i veure com es gestionen els cabdals públics municipals”.

——————————————————————-

La próxima semana se celebrará el pleno del Ayuntamiento de Orpesa para pagar 1.590.600 euros por el edificio Bernat. “La sentencia (por la que pagamos la indemnización) deja claro que no se trataba de diferencias de criterios en la interpretación de las normas, lo que hubiera podido justificar, hasta cierto punto, el error. Se trata de una deliberada, clamorosa, burda y grosera infracción de la normativa aplicable, que tan solo con benevolencia puede calificarse como conducta dolosa o culposa y gravemente negligente, al haberse omitido consciente la ubicación de la zona verde y la omisión de la restricción de distancias mínimas que el PGOU de Orpesa impone respecto de la separación de edificios”, recalcó el concejal de Compromís Josep Lluís Romero. Por ello, Romero dijo que “al pagarse del dinero de vuestros impuestos considero que será un pleno interesante para asistir y ver cómo se gestionan los caudales públicos municipales”.

Arxivat en: General

Comentaris

  1. Roberto marzana diu:

    Que pena no puedo estar ahi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *