Compromís fa gestions per a poder sintonitzar À Punt a Orpesa

Compromís per Orpesa ha realitzat diverses gestions per tal d’aconseguir que els veïns de la localitat puguen sintonitzar la cadena de televisió pública valenciana À Punt, que emet des del passat 10 de juny. “Molts han sigut els veïns que ens han preguntat perquè no poden vore À Punt al nostre poble”, explica el regidor Josep Lluís Romero, que destaca l’interès que hi ha a Orpesa en poder sintonitzar el canal televisió valencià.

Romero ha traslladat a À Punt els problemes que hi ha amb el repetidor de Retevisión, segons li han comentat des de l’ajuntament. Romero ha demanat que es solucione la problemàtica en el menor temps possible per a que els veïns d’Orpesa puguen vore À Punt amb total normalitat.

“Els veïns d’Orpesa volen conèixer la programació de la nova televisió valenciana i gaudir d’uns continguts de proximitat i en valencià. Compromís per Orpesa mostra la seua satisfacció per comptar de nou amb un mitjà públic com À Punt, tant televisió com ràdio, que esperem que no cometa els nombrosos i greus errors de l’antiga Canal 9, que el Partit Popular va tancar de manera unilateral a novembre de 2013”, remarca Romero

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *