Vídeo del plenari del 12/07/2018

Compartim el vídeo del plenari municipal ordinari del 12/07/2018 on Compromís va demanar que s’amplie l’ordenança que bonifica el 50% de l’IBI a totes les activitats empresarials i on PP, PSPV, Ciudadanos i Sí se Puede van sol·licitar al Govern central que assumisca la despesa total de la dessaladora Orpesa-Cabanes.

Josep Lluís Romero critica l’ordenança municipal que bonifica el 50% de l’IBI ja que només beneficia als càmpings i hotels i no la resta de comerços que obrin tot l’any, aprovada pel PP i PSPV, i demana que s’amplie a totes les activitats empresarials. Intervenció  (19′ 03”) i rèplica (34′ 54”).

Romero defensa la posició de Compromís durant el debat en què PP, PSPV, Ciudadanos i Sí se Puede demanen que el Govern central assumisca la despesa total de la dessaladora Orpesa-Cabanes. Intervenció (1h 22′ 13”) i rèplica (1h 39′ 42”).

————————————–

Josep Lluís Romero critica la ordenanza municipal que bonifica el 50% del IBI ya que únicamente beneficia a campings y hoteles y no al resto de comercios que abren todo el año, aprobada por el PP y PSPV, y pide que se amplie a todas las actividades empresariales. Intevención (19′  03”) y réplica (34′ 54”)-

Romero defiende la posición de Compromís durante el debate en el que PP, PSPV, Ciudadanos y Sí se Puede piden que el Gobierno central asuma el gasto total de la desaladora Orpesa-Cabanes. Intervención (1h 22’13”) y réplica (1h 39′ 42”).

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *