El PP elimine les productivitats il·legals després de la denuncia publica de Compromís per Orpesa

Romero va alertar el mes passat que s’estaven fent els pagaments de les productivitat als funcionaris/es de l’Ajuntament d’Orpesa amb informe en contra del Tècnic de Personal i de la Interventora

Dins la fiscalització que fem de la gestió del PP, el grup municipal de Compromís per Orpesa ha comprovat aquest mati que no s’ha pagat cap productivitat al funcionaris/es de l’Ajuntament d’Orpesa. El Batlle d’Orpesa Rafael Albert ha decidit no fer pagaments de productivitats del passat mes de desembre, quan s’han estat pagant des de l’any 2003 en que Albert va tindre la batllia.

El regidor de Compromís, Josep Lluís Romero, ha manifestat: “Que el Batlle Albert ha reaccionant davant de la denuncia publica del passat mes de desembre del grup municipal de Compromís eliminant les productivitats”. Romero ha recordar que ”en revisar les quantitats que, en concepte de productivitat, va aprovat l’alcalde Albert per al mes de setembre, Compromís va detectar pagaments per import de 1.600 (2), 1.680, 2.266 i 2.868. El mes d’octubre es plantegen pagaments que van des de 1.550 fins els 4.000 euros en productivitats.

La política constructiva de Compromís ha donat el seu fruit i fa recular al Batlle Rafael Albert “que no pot donar productivitats de forma il·legal i a dit. “Estava convertint l’Ajuntament d’Orpesa en un “chiringuito” particular al fer pagament en informes en contra del tècnic de personal de la de interventora. Una forma dèspota d’actuar que esta creant molt de malestar entre els funcionaris de l’Ajuntament d’Orpesa que no entenen aquesta forma de utilitzar el cabdals públics”, va criticar Josep Lluís Romero.

Per part de Compromís treballarem de forma constructiva perquè els funcionaris/es de l’Ajuntament puguen cobrar per productivitats pel seu treball, però de forma legal i d’acord amb les necessitats municipals, així com limitant les quantitats a percebre. “No és lògic ni normal que un treballador cobre mes de productivitat o en hores extres que de sou mensual”, lamenta Romero.

Arxivat en: Economia i Ocupació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *