Seguirem treballant aquestos quatre anys des de l’oposició per un Ajuntament més transparent i unes polítiques més sostenibles, per la conservació del patrimoni natural i històric i la protecció de la nostra llengua, com venim fent des que vam entrar al consistori, i ara més si cal.

David Ribés ha donat suport a la candidatura presentada pel PSOE per a visibilitzar la nostra aposta per un govern de progrés i, a la vegada, rebutjar públicament el tripartit de dretes que governarà el poble aquesta legislatura.

Compromís per Orpesa seguirem treballant aquestos quatre anys des de l’oposició per un Ajuntament més transparent i unes polítiques més sostenibles, per la conservació del patrimoni natural i històric i la protecció de la nostra llengua, com venim fent des que vam entrar al consistori, i ara més si cal. Durant aquestes tres setmanes hem estat reunint-nos amb el PSOE per tal d’intentar arribar a un acord de govern per als propers quatre anys, que finalment no es podrà portar a terme perquè Ciudadanos ha decidit pactar amb el PP i Vox.

En el ple d’investidura d’aquest matí, el nostre regidor David Ribés ha donat suport a la candidatura presentada pel PSOE per a visibilitzar la nostra aposta per un govern de progrés i, a la vegada, rebutjar públicament el tripartit de dretes que governarà el poble aquesta legislatura.

Compromís sempre hem sigut una veu necessària a l’Ajuntament d’Orpesa i ara ho som més que mai. Aquestos quatre anys seguirem treballant per fiscalitzar el nou govern i presentant propostes per tal de millorar la vida dels nostres veïns i veïnes.