El regidor David Ribés ha indicat que Compromís treballarà a l’Ajuntament i les Corts per a que “aquestes infraestructures iniciades per la Generalitat Valenciana la legislatura 2019-2023 siguen una realitat el més prompte possible”

“La residència de la tercera edat i el centre de dia i el centre de salut tenen com a objectiu donar resposta al dèficit estructural que arrastrem després de molts anys de govern del Partit Popular”, ha remarcat Ribés, que ha qualificat aquestes infraestructures com “prioritàries per a Orpesa”

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Orpesa, David Ribés, ha assegurat que la formació vetllarà durant aquesta legislatura per a la tramitació tant de la residència de la tercera edat i centre de dia com del centre de salut continuen endavant ja que es tracta “de dos projectes prioritaris per al nostre poble”. Ribés ha indicat que Compromís treballarà per a que “aquestes infraestructures iniciades per la Generalitat Valenciana la legislatura 2019-2023 siguen una realitat el més prompte possible”.

“Compromís donarem suport des de l’Ajuntament d’Orpesa i des de les Corts a totes les accions que estiguen encaminades a acabar els projectes de la residència de la tercera edat i centre de dia i el centre de salut que van impulsar-se des de la Conselleria d’Igualtat i de Sanitat, respectivament, la legislatura anterior pel govern de la Generalitat Valenciana”, ha remarcat David Ribés.

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Orpesa ha recordat que “es tracta de dos projecte que durant molts anys tots els governs locals i autonòmics han promès i, per fi, es podràn fer realitat gràcies a l’aposta que va fer la Generalitat Valenciana per Orpesa, per la qual cosa és fonamental que aquesta legislatura es continue avançant en la tramitació de les dos infraestructura projectades a la zona dels Quarts”.

“La residència de la tercera edat i el centre de dia i el centre de salut tenen com a objectiu donar resposta al dèficit estructural que arrastrem després de molts anys de govern del Partit Popular. La nostra localitat ha experimentat les últimes dècades un augment exponencial del cens, però continua amb les mateixes mancances que fa anys. Necessitem un serveis adequats a la situació i per això és tan important que el projecte de la residència de la tercera edat i nou centre de dia s’acaben executant”, va dir Ribés.