El portaveu adjunt Josep Lluís Romero va recordar que l’empresa adjudicataria manté vincles amb el Partit Popular després d’adjudicacions polèmiques en el municipi i la província

El grup municipal de Compromís per Orpesa es va oposar en el plenari d’ahir a l’adjudicació del servei de gestió del poliesportiu i les pistes de padel i frontenis a Intur Esport. El portaveu adjunt de la formació, Josep Lluís Romero, va argumentar que “el procediment està viciat des de la licitació que va aprovar el PP en solitari poc abans de les eleccions. És increïble que la licitació sigue d’1.128.959 d’euros i s’adjudique per només 8.000 euros menys”.

Romero va incidir en que “el fet que l’adjudicació dure 10 anys deixarà a tres corporacions futures sense possibilitat de licitar un nou contracte, encara que sigui més avantatjós. Resulta curiós que l’empresa adjudicatària obtinga 99 dels 100 punts possibles en un resultat que, en la nostra opinió, està relacionat amb les relacions d’Intur Esport amb el PP en adjudicacions molt polèmiques, tant en el municipi com a la província”.

Per a Josep Lluís Romero, “aquesta adjudicació només té l’interès de ser un colocòdrom de personal afí al Partit Popular”. Romero va dir en el plenari que “els treballadors que entraran a treballar al poliesportiu no tindran vuit cognoms bascos, seran valencians i tots els coneixem”.

L’adjudicació es va aprovar gràcies a l’abstenció calculada i pactada dels dos regidors de Ciutadans, que van recolzar els vots favorables dels 6 regidors del Partit Popular, enfront dels 5 vots en contra de Compromís, PSPV i Sí se Puede.