David Ribés considera que Traver ha defensat brillantment “els valors socials, ecologistes i valencianistes” de Compromís al llarg dels darrers quatre anys. “Tots els simpatitzats i el col·lectiu local de Compromís ens hem sentit plenament representats per Eric Traver”, ha dit Ribés

David Ribés ha posat com a exemples de la gestió d’Eric Traver les propostes per a la confecció d’un nou Pla general d’ordenació urbanística que substituïsca el PGOU de 1982, la protecció de la Renegà al catalogar-la com paratge natural municipal o la defensa de l’Illeta

El candidat de Compromís a l’alcaldia d’Orpesa en les properes eleccions de maig, David Ribés, ha destacat el “gran treball” portat a terme pel portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Orpesa, Eric Traver, durant la present legislatura. David Ribés considera que Traver ha defensat brillantment “els valors socials, ecologistes i valencianistes” de Compromís al llarg dels darrers quatre anys. “Tots els simpatitzats i el col·lectiu local de Compromís ens hem sentit plenament representats per Eric Traver”, ha declarat David Ribés.

“Eric Traver ha demostrat aquesta legislatura que la presència de Compromís a l’Ajuntament d’Orpesa és necessària. Com portem fent des que tenim representació municipal l’any 2003, tant el Bloc com Compromís hem sigut qui hem defensat més fermament la necessitat de protegir el nostre entorn natural i patrimoni i d’allunyar-nos d’un model urbanístic depredador, de treballar per aconseguir una Orpesa més social, de vetlar per un ús racional dels diners públics i de defensar l’ús de la nostra llengua en les institucions”, ha incidit Ribés.

David Ribés ha posat com a exemples de la gestió d’Eric Traver les propostes per a la confecció d’un nou Pla general d’ordenació urbanística que substituïsca el PGOU de 1982, la protecció de la Renegà al catalogar-lo com paratge natural municipal o la protecció de l’Illeta. Ribés ha destacat també la postura de Traver a l’hora de criticar els elevats i injustificats costos de la posada en funcionament de la depuradora i les presumptes irregularitats vinculades a la compra dels terrenys, així com les despeses en propaganda política del consistori.

Del mateix mode, Ribés ha volgut remarcar també les iniciatives efectuades per Eric Traver per a millorar l’estat dels camins rurals, protegir la nostra llengua o dedicar-li un espai propi en la nova biblioteca a Claudio Pondard i Antonio Bosque.

“Considere que Eric Traver ha sigut un magnífic regidor per al nostre poble i que ha defensat molt dignament els interessos dels nostres veïns. Malauradament, el fet de tindre només un regidor ha impedit que les nostres iniciatives arribaren a tanta gent com preteníem. Per això, cal que Compromís augmente la seua representació al consistori per a que les nostres propostes tinguen una repercussió”, ha valorat David Ribés, que ha avançat que pròximament farà pública el llistat de persones que l’acompanyaran en la candidatura de Compromís per a les eleccions de maig de 2023. A més, en els propers dies Rbiés anunciarà la data de l’acte de la seua presentació oficial com a candidat a l’alcaldia d’Orpesa.