Per a David Ribés, “és fonamental crear una estratègia comú i analitzar de manera global la situació de les platges abans de prendre decisions que podrien afectar negativament la resta del litoral de la nostra zona ja que cada acció que porta a terme en el litoral té, a mig i llarg termini, conseqüències negatives en les platges més properes”

“Compromís per Orpesa sempre hem defensat sense concessions la protecció de la Illeta. Som conscients que estem sols defensant-la, com ho hem estat sempre en qüestions urbanístiques i mediambientals”, ha destacat Ribés, el qual ha incidit en “que “la importància de treballar per les platges del municipi des d’una perspectiva mediambienta i sense caure en discursos oportunistes”

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Orpesa, David Ribés, ha remarcat la importància de treballar per les platges del municipi des d’una “perspectiva mediambiental i sense caure en discursos oportunistes”. Ribés ha reiterat que “cap actuació en el litoral pot passar per perjudicar el nostre patrimoni natural” i, com a exemple, ha citat que “la protecció de la Illeta no pot estar supeditada a qualsevol interès particular”.

“La degradació de la costa ens preocupa. És un tema que afecta tota la costa i és necessari consensuar les línies d’actuació amb els municipis del nord i del sud del litoral mediterrani, perquè el que fan al nord afecta a les platges del sud”, ha indicat el regidor de Compromís a Orpesa.

Per a David Ribés, “és fonamental crear una estratègia comú i analitzar de manera global la situació de les platges abans de prendre decisions que podrien afectar negativament la resta del litoral de la nostra zona ja que cada acció que porta a terme en el litoral té, a mig i llarg termini, conseqüències negatives en les platges més properes”.

David Ribés ha subratllat que “la regressió del litoral nord ens preocupa i molt. És vital implementar mesures a llarg termini i caldrà arribar a acords amb la resta de grups polítics i els municipis veïns i evitar les mesures demagògiques que traslladen el problema cap al sud i posen en perill el nostre patrimoni natural, com el cas de la Illeta”.

En el cas de la Illeta, Ribés ha incidit en que “som els únics que ens hem oposat frontalment a qualsevol actuació que afecte negativament aquest punt del nostre litoral. PP, PSOE i Ciudadanos s’han manifestat a favor de les accions de Costes que pretenen alterar la Illeta. Compromís sempre hem defensat sense concessions la seua protecció. Som conscients que estem sols defensant la Illeta, com ho hem estat sempre en qüestions urbanístiques i mediambientals”, ha destacat Ribés