Des de Compromís Orpesa lamentem profundament l’actitud de la regidora d’Educació de Vox per censurar un treball escolar fet amb la intenció de difondre els valors de la igualtat i el respecte.

En el mes de juliol els regidors de Vox ja van manifestar al centre la seua voluntat de censurar el mural i, malgrat comptar amb l’oposició de la direcció de l’escola, finalment han esborrat el mural.

La Regidoria d’Educació, que gestiona Andrea Iliescu de Vox, ha ordenat tapar el mural per la igualtat que els alumnes del col·legi La Mediterrània van pintar al pati, en un exercici de censura contra la llibertat d’expressió impropi d’un règim democràtic. En el mes de juliol els regidors de Vox ja van manifestar al centre la seua voluntat de censurar el mural i, malgrat comptar amb l’oposició de la direcció de l’escola, finalment han esborrat el mural.

Des de Compromís Orpesa lamentem profundament l’actitud de la regidora d’Educació de Vox per censurar un treball escolar fet amb la intenció de difondre els valors de la igualtat i el respecte. A més, critiquem que l’alcaldessa Araceli de Moya es pose de costat i permeta que la seua companya de govern efectue aquesta acció en nom de l’Ajuntament d’Orpesa.

El portaveu de Compromís David Ribés dona tot el seu suport a l’equip directiu i la comunitat educativa de la Mediterrània i anuncia que farà tot el que estiga en les seues mans per a revertir aquesta situació que mai hauria d’haver ocurregut.