La candidatura liderada per Eric Traver incorpora nous veïns i veïnes i compta amb el recolzament dels regidors i ex regidors de Compromís

Compromís per Orpesa ha inaugurat la seua seu electoral ubicada al carrer Cabanes 7, en un nombros acte en el que van participar els candidats Pañella i Navarrete

Eric Traver Casañ encapçala una renovada llista de Compromís per Orpesa que, segons el candidat, “està preparada per a liderar un canvi necessari al nostre poble”. Traver destaca la incorporació de nous veïns i veïnes a un renovat projecte de Compromís que, a més, compta amb el recolzament dels regidors i ex regidors que ha tingut la formació. Eric Traver defensa que “hem configurat una candidatura amb persones valentes i treballadores, amb l’únic interés de fer polítiques positives per al poble. El canvi a Orpesa ha començat i és imparable”.

Eric Traver va presentar el dissabte 13 la seua candidatura a l’alcaldia d’Orpesa dins de l’acte d’inauguració de la nova seu de Compromís, situada al carrer Cabanes 7. L’acte va reunir a nombrosos veïns d’Orpesa i companys de Compromís com Miriam Pañella de Torreblanca, candidata a les Corts Valencianes, i el senador Jordi Navarrete de Vinaròs, també candidat el proper 28 d’abril.

 En la seua intervenció, Traver va destacar que “la involució que porta patint el nostre poble va fer decidir-me a presentar la meua candidatura a l’alcaldia. Serà un repte apassionant poder treballar per a canviar a millor la vida dels nostres veïns. Creiem en el potencial d’Orpesa i la seua gente. Som conscients de la deficiència dels serveis i de la gran quantitat de diners que l’Ajuntament acumula fruit dels impostos de la gent. Tenin projecte i recursos per a canviar Orpesa”. 

Candidatura de Compromís per Orpesa.

1. Eric Traver Casañ
2. Josep Lluís Romero Martínez
3. Marina Veïnat Rodríguez 
4. Fernando Navarro Guinot
5. Mari Carmen Llorens Barreda
6. Martina Palau Prades
7. Javier Moreno Ranchal
8. Marta Rubio Zaurín
9. Marc Portolés de la Paz
10. David Ribés Gozalbo
11. José Luis Gimeno Causa
12. Zuriñe Herrera Pina
13. Carmela Beltran Gragera