Orpesa rebrà 545.213 euros del pla Resisteix de la Generalitat Valenciana per a ajudar empresaris, treballadors i autònoms afectats per les últimes restriccions sanitàries

Eric Traver: “Tant des de l’Ajuntament com des de la Diputació ens adherim al pla Resisteix del govern valencià per a ajudar-los econòmicament en estos moments de especial dificultat”

El pla Resisteix de la Generalitat Valenciana destinarà un total de 545.213 euros a la nostra localitat per tal d’oferir ajudes directes a empresaris i autònoms que han vist afectada la seua activitat per les últimes restriccions sanitàries. El pla està cofinançat per les administracions autonòmiques, provincials i locals.

El pla Resisteix del govern valencià pretèn ajudar 21.000 empreses, 43.000 treballadors autònoms i 47.000 treballadors amb redes baixes afectats per ERTO (expedient de regulació temporal d’ocupació). En total, la Generalitat Valenciana ha destinat 340 milions d’euros per ajudar els sectors més afectat per la pandèmia.

Per tal de participar en el seu finançament, l’Ajuntament d’Orpesa va celebrar ahir un ple extraordinari per tal d’adherir-se al pla Resisteix amb un total de 82.000 euros, que va comptar el suport de Compromís.

El portaveu de Compromís per Orpesa, Eric Traver, va valorar: “Som conscients de les dificultats que atravessen empresaris i autònoms que han hagut de tancar o reduïr l’activitat a causa de les últimes restriccions, per això tant des de l’Ajuntament com des de la Diputació ens adherim al pla Resisteix del govern valencià per a ajudar-los econòmicament en estos moments de especial dificultat”.