“Considerem que aquestes obres no tenen cap sentit”, explica el portaveu de Compromís Eric Traver, que recalca que “no sabem què busca Costes amb uns treballs com aquestos”

El regidor de Compromís per Orpesa dubta de l’efectivitat d’unes actuacions “que han creat malestar entre els veïns i que no responen a cap criteri mediambiental ni paisatgístic”

El portaveu de Compromís per Orpesa, Eric Traver, ha demanat per escrit “tota la documentació relativa al projecte que afecta la Illeta, que ha despertat una gran preocupació entre molts veïns”. Traver vol conèixer tots els detalls d’unes actuacions que “estan transformant l’aspecte d’un dels enclavaments més característics del nostre litoral i que compta amb un encant especial que no s’hauria de modificar”.  

Eric Traver ha remés un escrit a l’Ajuntament d’Orpesa en el que sol·licita la documentació de les actuacions que s’estan portant a terme a la Illeta, entre les que destaca la seua finalitat. “Considerem que aquestes obres no tenen cap sentit”, explica el portaveu de Compromís, que recalca que “no sabem què busca Costes amb uns treballs com aquestos”.  

A més, Traver ha demanat també una còpia de l’informe d’impacte mediambiental ja que les obres podrien afectar als elements propis de l’ecosistema propi d’aquesta zona. “Volem saber si s’ha avaluat i de quina manera poden afectar les obres en l’entorn natural de la Illeta”, recalca el regidor de Compromís per Orpesa.

Així mateix, Eric Traver parla de la perillositat que pot causar el fet de crear un sender artificial que facilite l’accés de les persones a una zona on la mar colpeja amb molta força en dies de tempesta. A tall de conclusió, el regidor de Compromís per Orpesa dubta de l’efectivitat d’unes actuacions “que han creat malestar entre els veïns i que no responen a cap criteri mediambiental ni paisatgístic”.