Bárbara Gual Muley, Eric Traver Casañ, Núria Fabregat Prats i Marta Rubio Zaurín acompanyaran David Ribés en els cinc primers llocs de la llista electoral de Compromís per Orpesa per al 28 de maig

“Tindre un gran projecte per a Orpesa no es prou. Cal a més tindre un gran equip. Gent preparada, en il·lusió, esperit crític i capacitat de treball”, ha indicat el candidat David Ribés

Compromís per Orpesa ha anunciat els candidats que acompanyaran David Ribés en els cinc primers llocs de la llista electoral per al 28 de maig de 2023. “Tindre un gran projecte per a Orpesa no es prou. Cal a més tindre un gran equip. Gent preparada, en il·lusió, esperit crític i capacitat de treball. En aquest equip tots som importants encara que algunes cares sempre estan més exposades. Avui m’agradaria que coneguéreu a les quatre persones que encapçalaran la llista de Compromís per Orpesa amb mi: Bárbara Gual Muley, Eric Traver Casañ, Nuria Fabregat Prats i Marta Rubio Zaurín”.

Bárbara Gual Muley:

Sóc Bàrbara Gual i va estudiar Traducció i Interpretació a l’UJI. Quan em vaig graduar, en plena crisi del 2009, vaig decidir anar-me’n a Londres a intentar trobar feina. Allí vaig continuar els meus estudis cursant el Màster en Interpretació de conferències. Després vaig viure a Ginebra, Suïssa, on vaig treballar com a intèrpret per organitzacions internacionals com la Creu Roja, ILGA i el sistema de Nacions Unides, entre d’altres. Fa uns anys vaig decidir tornar a la “terreta” i continuar treballant per a moltes ONG internacionals i organitzacions de la societat civil.

M’interessen la política i els drets humans des de ben jove, i he sigut voluntària per a moltes organitzacions internacionals com ara Amnistia Internacional, Via Campesina o el Fòrum Social Mundial. A més, m’interessa molt la salut mental i actualment estic cursant el Grau de Psicologia.

A Orpesa, voldria que els joves no hagueren de deixar el seu poble per tindre un futur, com jo vaig haver de fer en el passat. Crec que millors connexions de transports amb altres localitats, més oferta d’oci i cultura i més serveis de salut física i mental per a tota la població podrien ajudar a invertir la tendència d’èxode juvenil que pateix la localitat.

Eric Traver Casañ:

Sóc Eric Traver Casañ, mestre d’Educació Primària i actual regidor i portaveu de Compromís per Orpesa. Porte involucrat en la política local des de fa més de 15 anys, intentant sumar per crear una Orpesa millor. Açò passa, entre altres coses, per aconseguir més oportunitats laborals.Tinc dos fills que m’agradaria veure créixer i desenvolupar-se a Orpesa, per això seguiré aportant tant com siga possible a la nova candidatura. Pense que queda molt per fer i que podem fer-ho.

Núria Fabregat Prats:

Sóc Núria Fabregat Prats, vaig estudiar Tècnic Superior en Administració i Finances, he treballat com a administrativa per a Lexus i Opel i com a representant a la Comunitat Valenciana d’un laboratori internacional. Estic en constant formació i estudi.  He viscut arreu del país i vaig establir la meua vivenda definitiva ací fa sis anys. Conec Orpesa des que tinc memòria i m’agradaria poder aportar el millor de mi al desenvolupament de la població per a intentar un futur millor per a tots els veïns i veïnes. Volem una població amb futur, sostenible i on hi hague cabuda per a tots i totes.

Marta Rubio Zaurín:

Sóc Marta Rubio, vaig estudiar Psicologia en la Universitat Jaume I i treballe com a orientadora educativa en un Institut d’Educació Secundària. Encara que vaig néixer a Saragossa, porte molts anys vivint a Orpesa i formant part de Compromís. En la legislatura 2015-2019 vaig ser regidora a l’Ajuntament. Ara, continue donant suport a aquest projecte amb la intenció de treballar per fer d’Orpesa un poble amb futur i oportunitats per a totes i tots.