Compromís Orpesa dona tot el seu suport als dos centres educatius implicats en el projecte així com a la banda de música i es nega a donar el projecte per cancel·lat. “És una llàstima que les baralles entre PP i Vox a la Generalitat Valenciana les tinguen que patir els xiquets i xiquetes d’Orpesa”, ha dit David Ribés

Amb el pretext d’evitar l’adoctrinament i lluitar contra un suposat pancatalanisme, Vox ha tornat a portar la política a les escoles d’Orpesa. “La primera volta va ser esborrant uns murals per la igualtat fets pels xiquets, ara privant-los de participar en un esdeveniment musical”, ha lamentat Ribés

Compromís per Orpesa condemna la mesura de Vox de cancel·lar l’ajuda econòmica de 4.500 euros per a participació dels centres educatius del poble a la propera edició del projecte educatiu “L’escola canta”. Segons ha lamentat el regidor de Compromís David Ribés, “el negacionisme del canvi climàtic i l’ús de la nostra llengua estan darrere d’aquesta decisió arbitrària que va contra un projecte educatiu que els col·legis Degà Martí i La Mediterrània, junt a la Unió Musical d’Orpesa, estaven preparant amb molta il·lusió”.

Amb el pretext d’evitar l’adoctrinament i lluitar contra un suposat pancatalanisme, Vox ha tornat a portar la política a les escoles d’Orpesa. “La primera volta va ser esborrant uns murals per la igualtat fets pels xiquets, ara privant-los de participar en un esdeveniment musical”, ha lamentat Ribés.

El portaveu del grup municipal de Compromís David Ribés ha declarat: «Diuen que volen evitar l’adoctrinament però tenen una manera peculiar d’entendre aquesta paraula: per a ells adoctrinar és ensenyar als xiquets coses que a ells no els agraden, com ara un idioma, conceptes com igualtat, respecte a les minories, al medi ambient… És una llàstima que les baralles entre PP i Vox a la Generalitat Valenciana les tinguen que patir els xiquets i xiquetes d’Orpesa»

Compromís Orpesa dona tot el seu suport als dos centres educatius implicats en el projecte així com a la banda de música i es nega a donar el projecte per cancel·lat.