Compromís ja va demanar l’any 2016 la regulació de l’ús de para-sols per tal d’evitar l’ús abusiu de l’espai a les nostres platges.

“Únicament busquem que les ordenances i reglaments municipals estiguen complets per tal de que siguen més efectius”, remarca el portaveu de Compromís.

El portaveu de Compromís, Eric Traver, ha anunciat que proposarà millores a l’ordenança d’ocupació de platges en el període d’informació pública, després de que PSOE i Ciudadanos rebutjaren una esmena que buscava completar el text presentat pel bipartit local.

Compromís ja va demanar l’any 2016 la regulació de l’ús de para-sols per tal d’evitar l’ús abusiu de l’espai a les nostres platges. La moció va ser rebutjada pel PP i Sí se Puede.

Des que va començar l’actual legislatura, hem demanat en diferents ocasions poder participar en la redacció i modificació de les ordenances municipals, per tal d’aportar les nostres idees. No obstant això, “tal com va passar en març en l’ordenança animalista, en el ple de maig el bipartit ens ha donat una ordenança de platges tancada i, al nostre criteri, incompleta”, lamenta Eric Traver.

A pesar de no voler comptar amb nosaltres, “hem presentat una esmena amb l’objectiu de deixar un espai mínim entre la vora de la mar i la zona de para-sols per tal de que els banyistes pogueren passejar sense problemes i que el govern local l’ha rebutjada argumentant que no han tingut temps d’estudiar-la”, explica Traver

“És a dir, ni ens han deixat participar en la redacció de l’ordenança, ni han permès que poguérem aportar les nostres idees a posteriori”, indica Eric Traver, que anuncia que, dins el període d’informació pública, presentarà la mateixa esmena. “Únicament busquem que les ordenances i reglaments municipals estiguen complets per tal de que siguen més efectius”, remarca el portaveu de Compromís.