“Som conscients que la tornada a les classes presencials preocupa tant els mestres com els pares”, explica el portaveu de Compromís Eric Traver

La secretària autonòmica de Salut Pública Isaura Navarro mostra un gran interès en el projecte de construcció d’un nou centre de salut a Orpesa

El regidor de Compromís per Orpesa, Eric Traver, s’ha reunit avui a Orpesa amb la secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro, aprofitant la seua visita al municipi. Traver i Navarro han tractat diversos assumptes relacionats amb l’àrea de sanitat com l’evolució del COVID-19 i les mesures adoptades per tal d’assegurar una tornada segura a les classes a partir de setembre, així com la necessitat de que Orpesa compte amb un nou centre de salut.

El portaveu de Compromís, com a pare i mestre, s’ha interessat també pels protocols que es seguiran a partir de setembre en la tornada a les aules. “Som conscients que la tornada a les classes presencials preocupa tant els mestres com els pares. És per això que cal prendre totes les mesures adequades per a garantir la salut de tota la comunitat educativa”, explica Traver, que també ha preguntat per la situació als centres de salut i residències de majors.

Així mateix, Isaura Navarro també han dialogat amb empresaris del poble per a parlar sobre l’aplicació de les mesures sanitàries en l’àmbit empresarial, sobre tot en el sector del turisme. Eric Traver ha qualificat de “molt positiu” l’encontre amb Isaura Navarro.

Nou centre de salut

A més, el portaveu de Compromís ha visitat junt a la secretària autonòmica de Salut Pública el centre mèdic d’Orpesa i li ha traslladat la necessitat de comptar amb un nou edifici més ampli i amb més prestacions, adequat a les necessitats del municipi.

“Estem molt contents amb l’interès que ha mostrat Isaura Navarro amb el centre de salut”, valora positivament Eric Traver, que es compromet a continuar fent gestions amb la Generalitat per tal de desbloquejar la paràlisi del projecte del nou centre, “paralitzat des de l’etapa del Partit Popular i que cal reactivar”.