Són uns pressupostos que repeteixen els mateixos vicis de sempre: inversions que no es portaran a terme, altes retribucions polítiques, elevada inversió per a la dessaladora o inexistents rebaixes d’impostos”

Els pressupostos contemplen una partida de 115.000 euros per a Festes quan tots els anys acabem gastant vora mig milió d’euros. Són uns pressupostos irreals”

El portaveu de Compromís per Orpesa, Eric Traver, ha qualificat els pressupostos que ha elaborat el bipartit Ciudadanos-PSOE de “poc imaginatius i irreals”. Per a Traver, “són molt similars als que presentava el Partit Popular quan governava”, el que denota “la falta d’imaginació del govern local per a convertir els pressupostos anuals en una vertadera eina de canvi i no en un pur tràmit administratiu com en l’actualitat”.

El portaveu de Compromís considera que “són uns pressupostos que repeteixen els mateixos vicis de sempre: estan plens d’inversions que no es portaran a terme, altes retribucions polítiques, elevada inversió per al manteniment de la planta dessaladora o inexistents rebaixes d’impostos per als veïns i veïnes”.

Eric Traver ha afegit que “a més, trobem partides que sempre acaben multiplicant per 4 el seu cost suplementant-se dels diners del romanent. Un exemple clar és la partida de Festes, dotada inicialment en 115.000 euros, quan cada any acabem gastant quasi mig milió d’euros en festejos”. Per contra, la partida d’Agricultura està dotada amb 0 euros.

No obstant això, “trobem partides interessants que han augmentat la seua inversió com les destinades a serveis socials, extraescolars i menjador o transport urbà. Valorem les millores però sabem que queda molt per fer, per això ens hem abstingut en la votació”. Eric Traver ha reiterat la seua voluntat de continuar aportant idees i fent propostes per a que l’Ajuntament d’Orpesa una administració més útil i efectiva per al ciutadà”.